Başkan Atay İstanbul’da

Başkan Atay İstanbul’da
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla İstanbul’daki seçim çalışmalarına katıldı. 

(MURAT TAN) Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili CHP tarafından sürdürülen seçim çalışmalarında Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a gitti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek olmak için İstanbul’a giden Efeler Belediye Başkanı Atay, bölge seçim koordinasyon sorumlularıyla görüşmesinin ardından örgüt ile birlikte seçim çalışmalarına bugün itibariyle başladı. İstanbul’da CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen bölge seçim koordinasyon sorumluları ve örgüt yöneticileriyle birlikte bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Atay, seçim çalışmaları çerçevesinde bir araya geldiği Ekrem İmamoğlu’na da başarılar dileyerek yanlarında olduklarını belirtti.

“HER KESİMDEN MUHTEŞEM BİR İLGİ VAR”

İstanbul’da 3 gün boyunca dur durak bilmeden İmamoğlu’na destek de bulunmak için seçim çalışmalarına katılacağını söyleyen Atay, “İstanbul’da İmamoğlu’na karşı muhteşem bir teveccüh var. Seçim çalışmalarında ziyaret ettiğimiz bir derneğin toplantı salonuna, coşkulu kalabalık nedeniyle oluşan izdihamdan ötürü belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle giremedik. Gayet güzel ve samimi bir ilgi söz konusu. Sokakta ve caddelerde her kesimden muhteşem bir ilgi var. 7’den 70’e her yurttaşımız, yaşlısından gencine herkes büyük bir ilgi gösteriyor. Ben 23 Haziran’da da bir aksilik olacağını sanmıyorum. Adayımız Ekrem İmamoğlu seçimleri büyük ihtimalle kazanacaktır. İstanbul’daki seçim çalışmaları kapsamında 3 gün boyunca biz de seçim çalışmalarına örgütümüzle birlikte omuz vereceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum