Aydın Ticaret Borsası Toplantısı Salonu’nda yapılan kongreye AK Parti Aydın Eski Milletvekili Rıza Posacı, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı Mehmet Bahri Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er ve Cengiz Ülgen, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan, ziraat odası başkanları, muhtarlar ve üyeler katıldı.
Kongrede Divan Başkanlığı görevini AK Parti Aydın eski Milletvekili Rıza Posacı üstlenirken, Divan Başkan Yardımcılığına Kemal Emir, katip üyeliklerine ise Soner Bozat ve İsmet Aksoy seçildi. Genel kurulda ele alınan tüm gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Bilgen güven tazeledi

Çine’de siyaset üstü vefa
Çine’de siyaset üstü vefa
İçeriği Görüntüle

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Genel Kurulda konuşma yapan Aydın İli Kırmız Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, katılımcılara teşekkürlerini iletti. Bugüne kadar her zaman üreticinin yanında olduğunu ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğini belirten Altan Bilgen, "2013 yılından bu yana birlik başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bugüne kadar hep yanımda oldunuz. Bugüne kadar şahsıma ve ekibime vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda; Yönetim Kurulu üyeliklerine Altan Bilgen, İbrahim Arık, Mehmet Eraslan, Vedat Bayram ve Mehmet Emin Önal seçilirken, Denetim Kurulu’na Zülfikar Gezgin, Sezgin Madran ve Mehmet Coşkun getirildi. Merkez Birlik Üyeliği görevine ise Altan Bilgen seçildi. 

Muhabir: SEVAL ÖNCÜ