Başkan Çerçioğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Van’da karşıladı

Başkan Çerçioğlu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Van’da karşıladı
ABONE OL
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak için Van’a ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu havalimanında karşılayan CHP heyeti ve belediye başkanları arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Vanlı vatandaşlar da yer aldı. CHP’li 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il-ilçe belediye başkanı Van’da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun başkanlığından gerçekleşecek olan çalıştaya katıldı. Van’da üç günlüğüne gerçekleşecek olan çalıştaya gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu Ferit Melen Havalimanı'nda, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP'li belediye başkanları ve vatandaşlar karşıladı. 

Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nu CHP heyetiyle birlikte karşıladığı kareleri paylaşan Başkan Çerçioğlu, “Belediye Başkanları Çalıştayı’nı gerçekleştireceğimiz Van’da Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladık” ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'na, havalimanından çıkışı esnasında Van'ın yöresel yemekleri ikram edilirken, CHP Van İl Başkanlığı da bir buket çiçek takdim etti. Kılıçdaroğlu, karşılama sürprizinin ardından konaklayacağı Double Tree By Hilton Van Oteli'ne doğru hareket etti.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.