Başkan Çerçioğlu Kılıçdaroğlu’nu Efes Havaalanı’nda karşıladı

Başkan Çerçioğlu Kılıçdaroğlu’nu Efes Havaalanı’nda karşıladı
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir dizi etkinlik ve açılış törenine katılmak için Aydın’a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Efes Havaalanı’nda karşıladı. 

Aydın’da bir dizi açılış töreni ve programa katılacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, özel uçakla İzmir Selçuk’taki Efes Havaalanı’na indi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu beraberindeki CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile birlikte karşıladı. 

“BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ” 

Sosyal medya hesabından karşılamayla ilgili paylaşım yapan Başkan Çerçioğlu, “Aydın Tekstil Park'ımızın açılış törenine katılmak ve bir dizi etkinlik gerçekleştirmek için kentimize gelen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladık. Aydınımıza gelerek bizleri onurlandırdığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nu Efes Havaalanı’ndaki karşılama töreninde, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ile Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden’in de aralarında bulunduğu partililer de hazır bulundu. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün saat 17.30’da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce hayata geçirilen Aydın Tekstil Park’ın açılış törenine katılacak ve ardından Marmaris’teki yangınla ilgili olarak Afet Koordinasyon Merkezi’ne hareket edecek.

5ab2cd19-03b3-40a7-8823-240e490898e3.jpgd1e383b6-8e40-4cf1-996a-0bdebe37bbe4.jpgd69602af-9eb8-4e1c-a904-a1ca6bb6ad04.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.