Başkan Dinçer’in sağlık durumu iyiye gidiyor

Başkan Dinçer’in sağlık durumu iyiye gidiyor
ABONE OL
Malatya İnönü Üniversitesi’nde karaciğer nakli yapılan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine yoğun bakımdan çıkarıldı. 

Normal odada eski sağlığına kavuşabilmesi için fizik tedavisine devam edilen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in konuşabildiği ve yemek yiyebildiği de öğrenilirken, en kısa zamanda yürüme egzersizlerine de başlayacağı bildirildi. Başkan Dinçer’in sağlık durumuyla ilgili sevindirici haber memleketi Çine’de de sevinçle karşılandı. 

“HERKESE SELAMLARI VAR”
Malatya İnönü Üniversitesi’nde 2 aydan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Çine Belediye Başkanı Dinçer’in sağlık durumunun günden güne daha da iyiye gittiği bilgisini veren CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Yoğun bakımdan çıkarılan Başkanımızın tedavisi normal odada devam ediyor. Yeme-içmesiyle ilgili herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Fizik tedavinin ardından yürüme egzersizleri yaptırılacak olan başkanımızın en kısa zamanda eskisinden daha sağlık bir şekilde tekrar aramıza döneceğini ümit ediyoruz. Kendisiyle görüştük, tedavisiyle yakından ilgilenerek destek olan herkese selamları var” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.