Başkan Erden'in test sonucu belli oldu

Başkan Erden'in test sonucu belli oldu
ABONE OL
Geçtiğimiz günlerde bir belediye personelin koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması sonucu karantinaya alınan Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden'in test sonucu negatif çıktı.

AYŞE AKTAŞ - 15 personeli ile karantinaya alınan Başkan Erden’e Salı günü kovid testi yapılmıştı. Sonucu negatif çıkan Başkan Erden, yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulunurken sağlık durumum iyi olduğunu söyledi. 

Başkan Erden, ”Test sonucunun negatif çıktığı her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bir hafta daha karantinada kalacağım. Zabıta Amirliği, Mali İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nden 15 personelimizin karantina süreci devam ediyor. Sürecin ardından görevimize geri döneceğiz. Pişman olmamak için kurallara uyalım. Vatandaşlarımız hastalığa yakalandıktan sonra, kurallara uymadığı ve süreci ciddiye almadıkları için pişmanlık yaşıyor. Pişmanlık yaşamamak için vatandaşlarımızın, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerekir. Toplu alanlarda bulunmaktan kaçınmalılar” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.