Başkan Erikmen’i tebrik ettiler 

Başkan Erikmen’i tebrik ettiler 
ABONE OL
AK Parti ve MHP heyeti, Başkan Zeki İnal’ın istifası sonrasında Karacasu Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Erikmen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti.      

Karacasu Belediyesi’nde Başkan Zeki İnal’ın istifası sonrasında yapılan seçimde Cumhur İttifakı adayı Mehmet Erikmen başkanlığa seçildi. Göreve seçilen Erikmen’e AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete AK Parti İzmir Milletvekilimiz ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MKYK Üyesi Burak Pehlivan, AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç, Karacasu MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 
Milletvekili Savaş, “Teşkilatımızla birlikte hazır bulunduğumuz Karacasu Belediye Başkanlığı seçiminde Sn. Mehmet Erikmen belediye başkanı olarak seçildi. Başkanımızı tebrik ediyor, kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Karacasu ilçemiz ve Aydın’ımız için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.