Başkan Erol: Kültür varlıklarımızı müzede yaşatalım

Başkan Erol: Kültür varlıklarımızı müzede yaşatalım
ABONE OL
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçe de yapımında sona gelinen Kent Müzesi ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu.

AYŞE AKTAŞ - Buharkent Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Çok yakında hizmete gireceğinin bilgisini veren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ilçe sakinlerine elindeki tarihi objeleri müzeye tutanak karşılığında bağışlamaları için çağrıda bulundu. 

Başkan Erol’un çağrısı üzerine AK Parti Buharkent Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Kervan, müzede sergilenmek üzere bağışta bulundu. Yaptığı bağıştan dolayı Kadın Kolları Başkanına teşekkür eden Başkan Erol, ”Buharkent’in kültürel kimliğini dünden bugüne, bugünden yarına taşıyacak, geçmişle bağımızı koruyacak olan Kent Müzemizin restorasyon çalışmasında sona gelinmiştir. Müzemizde sergilenmek üzere ilk bağışı AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanımız Sayın Ayşe Kervan yapmıştır. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Hemşerilerimizin elinde bulunan, Kent Müzemizde sergilenmesini istedikleri eski eşyalar, malzemeler, belgeler, resimler gibi kültür mirası haline gelmiş tüm objelerin, düzenlenecek tutanakla, imza karşılığı ve bağış yapanın ismiyle sergilenmek üzere, belediyemize bağışlanmasını talep ediyoruz. Bütün hemşerilerimi bu kampanyaya katılmaya ve destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.