Başkan İnal, ilçedeki gazetecileri unutmadı

Başkan İnal, ilçedeki gazetecileri unutmadı
ABONE OL
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramında gazetecileri unutmadı. İlçede hizmet veren gazetecileri çeşitli hediyeler vererek jest yapan Başkan İnal, gazetecilere Karacasu’dan yana taraf olmaya davet etti. 

GÜLAY ÖZTEKİN - Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, basında sansürün kaldırılmasının yıldönümünde mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 gecesini gündüzüne katarak haber peşinde koşan ilçenin yerel gazetecileriyle şehitler parkında bir araya gelerek bayramını kutladı. 

KARACASU’DAN YANA TARAF OLUN
Aydın’ın yerel gazeteleri olan Hedef Gazetesi Karacasu muhabiri Gülay Öztekin ve Ses Gazetesi muhabiri Özgür Dedeoluk’un bayramını kutlayıp bir süre sohbet eden Başkan İnal, tarafsızlık ilkesiyle çalışan gazetecileri taraf olmaya davet etti. 
Başkan İnal, “Her zaman kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışının peşinde gece gündüz demeden koşan siz değerli basın emekçilerimizin 24 Temmuz basın bayramını kutluyorum. Tarafsız olmayın. Taraf olun ama benden yana değil Karacasu’dan yana taraf olun. İnşallah ilçemizin yurt içinde ve yurt dışında tanıtılmasına katsı sunmaya devam edersiniz. Her ikinizin de bayramını kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek tüm basın camiasının da bayramını kutladı. 
Başkan İnal, her iki gazeteciye günün anısına sürpriz hediye paketi takdim ederek jest yaptı. Basın emekçisi her iki gazeteci de Başkan İnal’a, hem günlerini unutmadığı hem de yaptığı bu jestten dolayı ayrıca teşekkür etti. 

baskan-inal-ilcedeki-gazetecileri-unutmadi-170564-6ad929505d5d09bb7ffc445e352c8b13.jpgbaskan-inal-ilcedeki-gazetecileri-unutmadi-170564-cf211a6788077477c5ef59f35b076cd0.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.