Başkan İnal Tercanlıllarla kahvaltıda buluştu

Başkan İnal Tercanlıllarla kahvaltıda buluştu
ABONE OL
Karacasu Başkan Zeki İnal davet üzerine İzmir'de düzenlenen İzmir Tercanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kahvaltı programına katıldı.

GÜLAY ÖZTEKİN -İzmir Tercanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı için organize ettiği kahvaltı programına Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal da katıldı. Erzincanlı bir çok bürokrat ve siyasetten önemli isimlerin katılım sağladığı kahvaltıda; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, MHP İzmir Başkanı Veysel Şahin, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen, İzmir Büyükşehir Belediye  Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Erzincanlı iş adamları ve Erzincan Dernekleri Federasyonu'na bağlı Dernek Başkanları yer aldı.

baskan-inal-tercanlillarle-kahvaltida-bulustu-138631-a9f9a41d2d54a48c2cd8ee8df02cd24e.jpgbaskan-inal-tercanlillarle-kahvaltida-bulustu-138631-bab5e8b594a0cc9dff5d320fdea40cf4.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.