Başkan İnal'dan Sevgililer Gününde anlamlı ziyaret

Başkan İnal'dan Sevgililer Gününde anlamlı ziyaret
ABONE OL
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Büyükdağlı Mahallesinde 68 yıllık, Cuma Mahallesinde 63 yıllık evli çiftleri ziyaret edip bu özel günde mutluluklarına ortak oldu. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Emine İnal ile henüz 20 yaşında askere gitmeden evlenip 35 yıllık başarılı ve mutlu bir evliliğe imza atan iki çocuk ve iki de torun sahibi Belediye Başkanı Zeki İnal, 14 Şubat Sevgililer Gününde, ömürlerini birlikte geçiren yaşlı çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. İlk Cuma Mahallesinde ikamet eden 63 yıllık evli Ali -Münevver Bardak çiftini ziyaret eden Başkan İnal ardından Büyükdağlı Mahallesinde yaşayan 68 yıllık evli Nuri-Fatma Aymak çiftini evinde ziyaret ederek bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 
ASIL SEVGİ BİR ÖMRÜ BERABER GEÇİREBİLMEK
Asıl sevginin bir ömrü beraber geçirmek olduğunu vurgulayan başkan Zeki İnal, '' Evlilik kutsal bir müessese sevgi ve saygı bu işin temel direği. Asıl sevgi ise bir ömrü beraberce geçirebilmek. Bir ömür birbirlerinin elini hiç bırakmayan bu yaşlı ve mutlu çiftlerimiz, yeni nesile verilecek en güzel örnek. Evlenip 3 gün sonra boşanan çiftlerimizi görüyor üzülüyoruz. Gençlerimizin bu tip evlilikleri örnek almasını temenni ediyor, bu anlamlı günde tüm çiftlerimizin Sevgililer Gününü kutluyorum” dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.