Başkan İnal'dan siyasetçilere örnek olacak davranış 

Başkan İnal'dan siyasetçilere örnek olacak davranış 
ABONE OL
​​​​​​​MHP’li Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel deve güreşi festivaline katıldı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Başpehlivan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın samimi bir şekilde karşıladığı Başkan İnal’ın, kendisine muhalif olan bir belediyenin deve güreşine katılıp siyasi parti gözetmeksizin herkesle selamlaşıp kucaklaşarak samimi poz vermesi insanların özlem duyduğu bir davranış biçimi olarak takdir topladı. 

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Nazilli Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel deve güreşlerine katılarak alışık olmadığımız bir tablo sergiledi. İYİ Partili Kürşat Engin Özcan tarafından samimi bir şekilde karşılanan Başkan İnal, CHP ve İYİ Partili muhalif il başkanı, belediye başkanları ile selamlaşıp her biriyle el sıkıştı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın sağına Başkan İnal otururken sol yanına ise CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın oturduğu görüldü. Başkan İnal’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da olduğu deve güreşinde muhalefetle samimi poz vermesi Türkiye’de alışık olmadığımız örnek alınması gereken bir davranış biçimi olarak nitelendirildi.

OLUMLU İZ BIRAKTI
İnal’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı görenler, “Uzunca süredir Türkiye’de olması gereken özlediğimiz bir tablo. İYİ Partili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da MHP’li Başkan da Türkiye’ye özlem duyduğumuz güzel bir mesaj verdi. Alışık olmadığımız bu görüntülerin tüm siyasilere örnek olmasını diliyoruz” şeklinde yorumlandı.

SİYASET HERKESİN KALBİNDEDİR
Gördüğü ilgiden memnun ayrılan Başkan İnal, “Davete icabet edilir bizde. Nazilli Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği deve güreşine katılım sağladık. Misafirperverlikleri ve samimiyetlerinden dolayı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyorum. Benim siyasetime de alışacaklar. Ben de siyaset seçim günü bitiyor. Siyaset herkesin kalbindedir” dedi. 
Başkan İnal, seçildiği günden beri Karacasu halkının düğün cemiyetine de cenazesine de katılarak iyi günde kötü günde yanlarında olmasıyla takdir topluyor. 

baskan-inaldan-siyasetcilere-ornek-olacak-davranis-149645-4dd08246365256d5ae7a3111b5cb267e.jpgbaskan-inaldan-siyasetcilere-ornek-olacak-davranis-149645-c2a3d1523d6107b14dd06af26ed4036f.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.