Başkan Kaya, “Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin”

Başkan Kaya, “Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin”
ABONE OL
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacı taşıyan Barış Pınarı Harekatı'na İncirliova Belediyesi de dualarla destek verdi. 

ABDURRAHMAN FIRAT- Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na, İncirliova Belediyesi ve vatandaşlarından dualarla destek geldi.  Emekli imam Ramazan Sert, İncirliova Belediyesinde anons sistemi üzerinden aynı anda 28 mahallede Mehmetçiğe dualar etti. 28 mahalledeki ve ilçe merkezindeki vatandaşlar ellerini açıp Mehmetçiğin barış harekatında başarı elde edip sağ salim ülkeye dönmeleri için dua etti. 
Kahraman Mehmetçiklerin her zaman yanında olduklarını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya; “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz vatanımızın güvenliği için bölgedeki tüm terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekâtı'nı başlattı. Biz de İncirliova’dan kahraman askerlerimize dualarımızla destek olmak istedik. Belediye hoparlöründen İncirliova halkının katılımıyla askerlerimizin zaferi için duamızı yaptık. Harekâta katılan kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyorum. Yüce Allah askerlerimizin yâr ve yardımcısı olsun. Allah ayaklarını taşa değdirmesin. Dualarımız, kalbimiz Mehmetçiklerimizle. Türk Milleti kahraman ordusunun yanında. İncirliova kahraman ordusunun yanında” diye konuştu.

whatsapp-image-2019-10-10-at-12-46-00.jpegwhatsapp-image-2019-10-10-at-12-39-54.jpegwhatsapp-image-2019-10-10-at-12-39-55.jpegwhatsapp-image-2019-10-10-at-12-39-55-1.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.