Başkan Kaya sorunlara çözüm üretiyor

Başkan Kaya sorunlara çözüm üretiyor
ABONE OL
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, taksici esnafının daha iyi şartlarda ilçeye hizmet vermesi için Cumhuriyet Meydanı’na taksi durağı koydurdu.

TÜRKER KOCAKAHYA- İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçeden gelen taleplere karşı çözüm bulmaya devam ediyor. Başkan Kaya bu kapsamda taksici esnafının durak talebine de sessiz kalmadı. İlçede yıllardır durakları olmadan hizmet vermeye çalışan taksici esnafı, Kaya’dan taksi durağı talep etti. Bu talep sonrası harekete geçen belediye ekipleri Cumhuriyet Meydanı’nda taksicilerin kullanabileceği taksi durağı oluşturdu. 

“BAŞKAN SORUNUMUZU ÇÖZDÜ”
Duraklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan taksicilerden Turgay Kocabay, “Uzun zamandır sıkıntı yaşıyorduk. Yıllardır yağmurda yaşta bekleyecek bir durağımız olmadan çalıştık. Bu zamana kadar hiçbir belediye başkanı bu durağı yapmadı. Aytekin Başkanımızdan Allah razı olsun, talebimizi yerine getirdi, sorunumuzu çözdü. Taksici arkadaşlarım adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.  

“SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Oluşturulan durağın hayırlı olmasını dileyen ve şoförlerin yağmur, çamur, gece gündüz demeden ilçe halkına hizmet ettiğinin altını çizen Başkan Kaya, “Taksicilerin bir durak merkezlerinin, bekleme yerlerinin olmaması İncirliova için büyük bir eksikti. Durakları şoför kardeşlerimize hayırlı olsun. İncirliova halkının menfaatine olacak her türlü çalışmayı yapmaya, sorunlara çözüm bulmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Kaya, Başkan Yardımcısı Mehmet Güler ve Meclis Üyesi Murat Şayık ile birlikte durakta taksicilerle bir araya geldi.

kaya-sorunlara-cozum-uretiyor-150735-1862476ee9bf47a5b58f4c177fe5eb7e.jpgkaya-sorunlara-cozum-uretiyor-150735-d95557b4a39e8c69da5e2e1d394c08ce.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.