Başkan Kaya tapu sorununu çözecek

Başkan Kaya tapu sorununu çözecek
ABONE OL
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Acarlar, Sandıklı, Gerenkova Mahallelerinde yıllardır çözülemeyen tapu sorununun çözümü için çalışma başlattı. 

TUĞBA AYDIN- İncirliova Belediyesi tapu konusunda sorun yaşayan 3 mahallenin tapu sorununu çözmek için kolları sıvadı. İncirliova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri arazideki çalışmaları başladı.  Yaklaşık 1 yıl sürecek çalışmanın ardından Acarlar, Sandıklı ve Gerenkova mahallerindeki 378 taşınmazın tapu sorunu çözülecek. Hak sahipleri yıllardır bekledikleri tapularına kavuşacak. 

"378 TAŞINMAZIN TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK"

Konuya ilişkin müjdeli haberi veren Başkan Kaya; “Yıllardır çözülemeyen ve vatandaşlarımızı ciddi derecede mağdur eden tapu sorunlarını çözüyoruz. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin arazideki çalışmaları başladı. Yaklaşık 1 yıl sürecek çalışmanın ardından Acarlar, Sandıklı ve Gerenkova Mahallelerimizdeki 378 taşınmazın tapu sorunu çözülecek, hak sahipleri yıllardır bekledikleri tapularına kavuşacak. Müjdeli haberi paylaştığımız Acarlar halkına samimi ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.