Başkan Kayaoğulları; Devir birlik beraberlik devri

Başkan Kayaoğulları; Devir birlik beraberlik devri
ABONE OL
Saadet Partisi Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları, "Devir; derdi bölüşerek azaltma, geliri bölüşerek çoğaltma devridir" dedi.

AYŞE AKTAŞ- Koronavirüs tehdidi ile bütün vatandaşların karşı karşıya olduğunu ve dikkatli olmalarını isteyen Kayaoğulları, yapmış olduğu basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Kayaoğluları ayrıca Bozdoğan’da acilen bir kriz merkezi oluşturulması gerektiğini, oluşturulan bu merkezde de kamu kurum ve kuruluşlarından, STK’lardan, siyasi partilerden ve iş dünyasından temsilciler bulunmasını önerdi.
Gıda ve yiyecek stoklarını değerlendiren Kayaoğulları , “İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odasıyla birlikte bir çalışma yaparak Bozdoğan’da işlenmeyen boş kalan tarım arazilerinin stratejik meyve, sebze ve tahıl ürünleriyle ekimini sağlamalıdır. Ülkemiz ve dünya genelinde kritik bir süreçten geçiyoruz. 'Covid-19' salgınına karşı önemli bir mücadele verilmektedir. Bizler de bu mücadeleye katkıda bulunmalıyız. Öncelikle bu mücadelede hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyor; tedavileri süren vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz. Bu mücadelede fedakarca görev yapan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bütün kamu çalışanlarımıza yürekten şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

‘BU ZOR DÖNEMİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ’
Yaşadığımız bu sancılı süreci birlik ve beraberlikle geçirmemizi söyleyen Kayaoğulları, "Bu süreç bize, farklılıklarımızı bir kenara bırakarak birlikte hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmıştır. İnanıyoruz ki; bu zor dönemi hep birlikte aşacak, bu mücadeleyi de hep birlikte başaracağız. Bu sebeple umut ediyoruz ki devletimiz tarafından hayata geçirilecek ekonomik önlemler, işsizler ordusunun artmamasına, fabrikaların kapanmamasına, evinde oturmak zorunda kalan esnaf ve sanatkârların uğradıkları zararların telafisine yönelik olmalıdır. Bu dönem, devlete olan güveni pekiştirme dönemidir. Devlet ile vatandaş arasındaki bağı güçlendirme dönemidir. Bu nedenle desteklerde azami derecede hassas ve etkili olmalıyız. Yaşanan salgın nedeniyle ortaya çıkan durumun ekonomik etkileri ile mücadele kapsamındaki önlemlerin temel dinamikleri; insanımızı sağ salim bu beladan umutlu yarınlara çıkarmak. İşsiz sayısını artırmamak. İşsiz kalanları aşsız bırakmamak, Çiftçiyi, imalatçıyı, üreteni, hizmet sunanı desteklemek olmalıdır” dedi.

Saadet Partisi Bozdoğan teşkilatı olarak tüm teşkilat mensupları ile üstlerine düşen sorumlulukları özverili şeklide yerine getirmeye hazır olduklarının altını çizen Kayaoğulları, "Bizlere düşen sorumluluk ve görevleri özverili bir şekilde yerine getireceğimizi tekrar ifade etmek istiyorum. Devir; derdi bölüşerek azaltma, geliri bölüşerek çoğaltma devridir. Bugüne kadar nice badireleri birlikte aştık. Birlikte ağladık, birlikte güldük. İnanıyoruz ki; bu zor günleri de hep birlikte aşacağız. Karamsarlık yok; umut var” diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.