Başkan Özcan'dan personele 1 Mayıs müjdesi

Başkan Özcan'dan personele 1 Mayıs müjdesi
ABONE OL
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Bu önemli günün tüm Dünyada emekçi kardeşlerime barış, özgürlük ve adalet getirmesini diliyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ) Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İKRAMİYELER İÇİN 1 MAYISI SEÇTİ
Başkan Özcan mesajında, “İşçilerimizin hak arayışlarının simgesi olan bu özel günde emeğin en yüce değer olduğunu vurgulamak istiyorum. Çok zor şartlar altında evine ekmek götürmek için gece gündüz demeden çalışan, alın teri ile helal kazanç elde eden ancak tüm bunlara rağmen haklarını alamayan işçi kardeşimizin her zaman yanındayız. Bu anlamda aylardır haklarını alamayan belediye personelimize 1 Mayıs’ta maaş ve ikramiye ödemelerini yapacağız” diye konuştu. 

Çalışanların emeklerinin karşılığının daha alın teri kurumadan verilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Özcan, işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesinin büyük önem taşıdığına da dikkat çekti.  Tüm işçilerin yalnızca 1 Mayıs’ta değil her zaman sesi olacaklarını söyleyen Başkan Özcan, “Bu önemli günün tüm Dünyada emekçi kardeşlerime barış, özgürlük ve adalet getirmesini diler, tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.