Başkan Şan Babalar Gününü kutladı

Başkan Şan Babalar Gününü kutladı
ABONE OL
Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan Babalar Gününü kutlarken, "Babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım" dedi.

TUĞBA AYDIN- Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şan yayınladığı mesajda, “Babalarımız ailelerinin huzuru, mutluluğu için, üstlenmiş oldukları sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç katan babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve zorluklarını öğretir. Zor günlerde hep babalarımıza bakar, ondan destek bekleriz” dedi.

“TECRÜBELERİYLE BİZLERE YOL GÖSTERİRLER”

Babaların büyüyünce bile çocukları için maddi ve manevi tüm imkânları sonuna kadar seferber ettiğini aktaran Şan; “Tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösterir. Batı kültürünün yozlaştırıcı etkisiyle aileye verilen değer maalesef azalmaktadır. Büyüklere saygı, küçüklere sevginin azaldığı günlerdeyiz. Biz Türk- İslam anlayışı ile yoğrulmuş bir Milletiz, onlar Batıl, biz Haktan yanayız. Biz çok şükür Türk’üz. Aile büyüklerimizi, babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım. Babalar Günü vesilesiyle başta şehit babaları olmak üzere bütün babaların Babalar Gününü kutluyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.