Başkan Sarı: ' Gündem değiştirmeye çalışıyorlar'

Başkan Sarı: ' Gündem değiştirmeye çalışıyorlar'
ABONE OL
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan hakkında söylediği sözlere gelen tepkileri gündem değiştirmeye yönelik girişim olarak değerlendirdi. 

MURAT TAN- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın, Aydın’da düzenlenen parti toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sözlere AK Parti cephesinden tepki gelmişti. Konuyla ilgili gelen tepkiler sonrasında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı tarafından açıklama yapıldı. Gelen tepkilerin gündem değiştirmeye yönelik olduğunu ifade eden Sarı, “ 1461 tane yeni üyenin partimize katılımlarını yaptık. 671 mahallenin 402 mahallesine başkanlar atadık. Bu siyasî dengeleri değiştirdi. İYİ Parti ortada seçim yokken böyle bir teşkilatlanma çalışmasını başarıyla yürüttü. Gerek Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın gerekse Genel Başkan Yardımcımız Berna Sukas Hanımefendi görüşlerini geniş olarak ifade ettiler” dedi. 

“GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE YÖNELİKTİR”
Yapılanın, Türkiye gerçeklerini ortaya koymak olduğunun altını çizen Sarı, “Korku imparatorluğunun İYİ Parti tarafından nasıl yıkıldığını ortaya koymaktı. Bunun üzerine benim söyleyebileceğim yeni bir şey yok. Orada konuşulması gerekenlerin hepsi konuşuldu. Toplantımız gayet güzel bir şekilde başladı ve sonlandırıldı. İYİ Parti Aydın olarak motivasyonla toplantıyı bitirmiş olduk. Siyasî başarılar başka şekilde gölgelenmeye çalışılabilir. Bu konudaki İYİ Parti’nin siyaset meydanındaki üslubu başından beri bellidir ve üslubumuzda daima siyasi nezaket kuralları içerisindedir. Tepkiler gündemi değiştirmeye yönelik bir girişimdir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.