Başkan Tetik’ten Özel’e ziyaret

Başkan Tetik’ten Özel’e ziyaret
 Muhabir
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, CHP İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’na katıldı. Başkan Tetik, çalıştay sonrası CHP Lideri Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yerel seçimlerin ardından önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Parti tarafından düzenlenen İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı’na, seçimi kazanan il ve ilçelerdeki CHP’li başkanlar katıldı.

baskan-tetikten-ozele-ziyaret-calistay-sonrasi-makamda-gorustuler-463834-86b65c24f86c0dd64ce45f4a3fed0a4c.jpg

Çalıştaya Aydın’da da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra 13 ilçe belediye başkanı ve CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı katıldı.

baskan-tetikten-ozele-ziyaret-calistay-sonrasi-makamda-gorustuler-463834-2226b71bc6d97e1f74e36658db729aae.jpg

Çalıştaya katılan katılan başkanlar arasında yer alan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, çalıştay sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Başkan Tetik, Özel’e Nazilli’nin yöresel ürünlerinden oluşan sepet hediye etti.

baskan-tetikten-ozele-ziyaret-calistay-sonrasi-makamda-gorustuler-463834-a6c12b5955621b0e6d28cc0d6dfb613c.jpg

“NAZİLLİ’YE SELAMLARINI İLETTİ”
O anları sosyal medyadan paylaşan Başkan Tetik, “Başarılı bir çalıştayın ardından, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek Nazilli’mizden yöresel ürün sepeti takdim ettik. Nazillili hemşehrilerimize selamlarını iletti. Kendisinin gösterdiği özel ilgi ve destek, bizim için gerçekten anlamlı. Nazilli’mizin marka şehir olması için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.