Başkan Ulucan'dan basına maske desteği 

Başkan Ulucan'dan basına maske desteği 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC), zor şartlar altında görevini yürüten gazetecilere, koronavirüsene karşı önlem amacıyla maske ve eldiven dağıttı. 

KIYMET SARIYILDIZ - ABGC Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ulucan, Aydın’da  görev yapan gazetecilere, koronavirüsten korunmaları amacıyla maske ve eldiven dağıttı. 

“BU SÜRECİ EL BİRLİĞİ ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Ulucan, “Tüm dünyada etkili olan koronavirüsüne karşı basın olarak biz de kendimizce önlem almaya çalışıyoruz. Bu zor şartlarda basın emekçilerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Biz de Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak basın çalışanlarımızın virüsten koruna bilmesi için kendilerine maske ve eldiven takdim ettik. Bu süreci el birliği ve tedbirlerle üstesinden geleceğiz. Önce sağlık diyerek tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen bu süreci evimizde kalarak geçirelim. Mecbur kalmadığımız sürece evden çıkmayalım. Virüsün yayılmasını önce kendi sağlığımız, sonra sevdiklerimizin sağlığı ve diğer inanların sağlığı için önlemler alarak engelleyelim” dedi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.