Başkan Yıldız, istifa etti 

Başkan Yıldız, istifa etti 
ABONE OL
AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, 2,5 yıldır sürdürdüğü görevinde istifa ettiğini açıklarken, beraber çalıştığı herkese de teşekkür etti.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, yaptığı açıklama ile 2,5 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Yıldız, “Bilindiği üzere partimizin 6. olağan kongre süreci Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılmıştı. Şahsım 23.02.2015 tarihinde ilçe kadın kolları başkanımız Dudu Nurten Payza ile yönetim kurulu üyesi ve AR-GE başkan yardımcılığı olarak Çine AK Parti ilçe kadın kolları teşkilatında bana uygun görülen her görevde canla başla aktif olarak çalıştım. 18. 01.2018 tarihinde genel merkezin tarafıma tebliğ ettiği Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevime başladım” dedi.

“ÜZÜNTÜ VE BURUKLUK YAŞADIK”

Görev sürecinde yaşanan seçimlerdeki sonuçları da değerlendiren Yıldız, “O günden bu zamana 2,5 yıllık sürede ilçe başkanımız Sayın Mehmet Tosun, Gençlik Kolları başkanımız Sayın Cemal Çakır ve yönetimlerimizle birlikte 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ve 31 Mart 2019 yerel seçimler olmak üzere iki önemli seçim süreci yaşadık. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Çine tarihinde ilk defa partimizi 1. parti yapmanın onur ve gururunu yaşadık. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı adayımız Sayın Celal Özden başkanımızın 1689 geçersiz oyun olduğu seçimlerde 417 gibi az bir oyla Çine Belediye Başkanı seçilememesinin üzüntüsünü ve burukluğunu yaşadık” diye konuştu.

“SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM”

Görev döneminde beraber çalıştığı kişilere de ayrı bir parantez açan Yıldız, “Bu süreç içerisinde birlikte çalıştığım ana kademe ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilatlarına , yönetim kurulu arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne takıp sıcak ,soğuk demeden bütün fedakarlıkları ile yanımızda olan dava arkadaşlarımıza evlerinde duaları ile Bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle başkanlarımıza, delegelerimize ve gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim sonuçlarının daha yukarılara çıkmasını, vesile olmaya çalıştığımız güzel hizmetlere daha güzel hizmetler eklenmesine temenni ederek gördüğüm lüzum gereği mevcut Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum