Başkanın doğum gününü kutladılar

Başkanın doğum gününü kutladılar
ABONE OL
Ligin geri kalan süreci için hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Çine Madranspor’da teknik heyet ve futbolcular Kulüp Başkanı Tuncay Ercin’in doğum gününü kutladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Koronavirüs nedeniyle durdurulan liglerden olan Aydın Süper Amatör Lig play-off’larında mücadele eden Çine Madranspor, ligin kalanı için hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefini yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etmek olarak belirleyen sarı-yeşilli takım bu doğrultuda kulüp tesislerinde kampa girdi ve antrenmanlara başladı. Çine ekibinde devam eden çalışmalara ise kutlama molası verildi. Bu kapsamda Antrenör Sunay Güneş ve ekibi ile futbolcular 57 yaşına giren Kulüp Başkanı Tuncay Ercin’in doğum gününü kutladı. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Başkan Ercin, kutlama için teşekkür etti. Çine ekibinde teknik ekip ve futbolcular da Ercin’e yeni yaşının kutlu olmasını diledi. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR 
Öte yandan gözünü ligin kalanına çeviren Çine temsilcisinde hazırlıklar da devam ediyor. Bu kapsamda antrenmanlarını sürdüren Çine Madranspor, oynanacak ilk maça kadar tam kapasite hazır olmak adına büyük çaba sarf ediyor.  


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.