Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın galası Nazilli'de yapıldı

Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın galası Nazilli'de yapıldı
ABONE OL
Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın gala yemeği yapılan bir organizasyonla gerçekleşti.

AYŞE AKTAŞ - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın gala yemeği Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gala yemeğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Türkiye’nin dört bir yanından gazeteci cemiyetlerinin başkanları, yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Gecede Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan yaptığı konuşmada organizasyona desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Kuşadası, Karacasu ve Didim Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Aydın’daki meslek yaşamından söz eden Ulucan, “Son 10 yılda Aydın memur tercihlerinde en çok tercih edilen kent olarak öne çıkıyor. Ben de burada yaşlanacağım. Aydın’ı yaşanabilir bir kent haline getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKYÜZÜNÜN ALTINDAKİ EN GÜZEL YERYÜZÜ

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu “Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzüne hoş geldiniz. Cem Ulucan ve Ümit Özmen yaklaşık 8 hafta önce benimle görüşerek organizasyondan söz ettiler. Çok kısa sürede programlamamızı yaptık.  Sizleri ileriki süreçte yeniden aydında görmek isteriz. İnşallah en iyi şekilde ağırlayabilmişizdir” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Orkestrası’nın canlı müzik yaptığı gecede halk oyunları ekibinin folklor gösterisinin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehter Takımı katılımcılara sunduğu gösteri büyük alkış aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.