Başkanlardan Çerçioğlu'na teşekkür 

Başkanlardan Çerçioğlu'na teşekkür 
ABONE OL
Nazilli'de Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Olcay Akyıldız ile Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, koronavirüs nedeniyle mağdur olan üyelerine verdiği sosyal destekten dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 

AYŞE AKTAŞ- Nazilli'de koronavirüsün (kovid-19) neden olduğu küresel salgın nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Berber ve Kahvecilere, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden gıda desteği geldi. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun talimatları doğrultusunda hazırlanan gıda kolileri, Büyükşehir ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi esnaflara dağıtıldı. Üyelerine yapılan sosyal desteğin çok anlamlı olduğu söyleyen esnaf odası başkanları, verdiği sosyal destek nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, "16 Mart 2020 tarihinde itibaren koronavirüse karşı alınan tedbirler nedeniyle kahvelerimiz geçici süreliğine kapanmıştır. Bu süreçte bir çok esnafımız zor duruma düştü. Üyelerimizin çoğu evden çıkamıyor. Üyelerimizin yanında çalışan insanlar da zor durumda olduğu için onlardan para istiyor. Sıkıntılarımızı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ilettik. Sağ olsun başkanımız duyarsız kalmadı ve bizi mağdur etmeyecek şekilde gıda yardımında bulundu. Bu uygulamadan çok memnunuz ve kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uyguladığını söyleyen Nazilli Berberler ve Kuaförler Odası  Başkanı Olcay Akyıldız, "Öncelikle üyelerimiz arasında durumu iyi olmayan esnaflarımıza yapmış olduğu yardımdan dolayı Özlem başkanımıza teşekkür ediyorum. 21 Mart tarihinden bu yana tüm ülke genelinde olduğu gibi Nazillimizde de berber ve kuaförlerimiz alınan tedbirler dolayısıyla geçici olarak kapatıldı. İşyerlerinin kapalı olmasından dolayı evi, iş yeri kira olan esnaflarımız zor durumda kaldı. Faturalarını ödemekte, gıda alışverişi yapmakta ve çocuklarına bakmakta zorlanan esnaflarımız var. İnşallah esnaflarımız bu zorlu süreci en kısa sürede atlatarak sağlıklı bir şekilde eski günlerine geri döner. Esnafımız bu şehrin ışığıdır. Bu ışıklar sönmesin. Büyüklerimizden esnafımıza sahip çıkmalarını istiyorum" dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum