Başkent’te 3 puan mücadelesi 

Başkent’te 3 puan mücadelesi 
ABONE OL
Ligde son maçını deplasmanda kaybeden Nazilli Belediyespor, Cumartesi günü Başkent deplasmanında konuk olacağı Altındağ Belediyespor’u yenerek 3 puanla evine dönmek istiyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 22’nci haftasında deplasmanda Ankara ekibi Altındağ Belediyespor’a konuk olacak. Cumartesi günü Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadelede ilk santra 13:30’da yapılacak. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve geride kalan haftada da deplasmanda kaybeden Nazilli ekibi, üst sıralardaki yerini kaybetmemek için Başkent deplasmanında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. İki takım arasında ilk yarıda Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Naz-Naz 3-1’lik skorla kazanmayı başarmıştı. 

İKİSİ DE KAYBETTİ 
Geride kalan haftada iki takımdan Nazilli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Yozgatspor 1959’a 1-0 mağlup oldu. Altındağ Belediyespor ise deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’a 2-0’lık skorla kaybetti. Cumartesi günü oynanacak maç öncesi 33 puanlı Naz-Naz, 3’üncü sırada yer alıyor. 24 puanı bulunan Başkent ekibi ise 13’üncü sırada bulunuyor. 

ŞEVKET TEKER DÜDÜK ÇALACAK
Mücadelede Manisa bölgesi hakemlerinden Şevket Teker düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Gökhan Özkan ile Uşak bölgesinden Melih Kurtuluş üstlenecek. Dördüncü hakem ise İzmir bölgesinden Berkay Erdemir olacak.              
       

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.