Batur kardeşler Akşener'in ardından Özcan'ı ziyaret etti

Batur kardeşler Akşener'in ardından Özcan'ı ziyaret etti
ABONE OL
İYİ Partililerin dikkatini çeken 12 ve 14 yaşındaki Batur kardeşler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretlerinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın makamında ağırlandı.

(SİMGE ATA) İYİ Parti'nin seçim müziği olan 'Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal' şarkısını Nazilli Uzun Çarşı'da seslendirerek İYİ Partililerin dikkatini çeken 12 ve 14 yaşındaki Batur kardeşler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretlerinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın makamında ağırlandı.
Nazilli Uzun Çarşı'da sokak sanatçılığı yapan Şehitler Ortaokulu öğrencileri Burak Berke Batur ve kardeşi Batuhan Baran Batur, İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları ile birlikte Genel Merkeze gitmiş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal' şarkısını seslendirerek sürpriz yapmıştı. Akşener'in beğenisini kazanan amatör sanatçılar o anların sosyal medyada paylaşılmasıyla dikkatleri üzerine çekerken, Akşener tarafından paylaşılan teşekkür mesajıyla da onure olmuştu.
HEYECANLI BİR DENEYİMDİ
İki kardeş Ankara dönüşü babaları Ethem Batur ve anneleri Zeynep Batur ile Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı ziyaret etti. Özcan ile bir süre sohbet eden çocuklar aynı şarkıyı Özcan için çaldı. Genel Merkez'de Akşener'in karşısında şarkı söylemenin çok heyecanlı olduğunu dile getiren Burak Berke Batur, "Genel Merkez'de bizi çok güzel karşıladılar. Genel Başkan Akşener de karşısında bizi görünce çok duygulandı" dedi. Kardeşi Batuhan Baran Batur da "Akşener, asansör açıldığında bizi görünce çok şaşırdı. Hatta 'Ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum' dedi. Odasında bizi misafir edip koltuğuna oturttu" dedi.
ANNE-BABALARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Yaşanan olayın çok gurur verici olduğunu dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Çocuklarımız hem kendilerini hem müziklerini geliştirmiş. Anne ve babalarına da bu ülke için güzel evlatlar yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha profesyonel çalışmalarla kendilerini geliştirerek iki kardeşin Nazilli'yi temsil edeceğine inanıyorum. Hem müzikleri, hem dersleri, hem memleketimiz, hem Nazillimiz iyi olacak" diye konuştu.

batur-kardesler-aksenerin-ardindan-ozcani-ziyaret-etti-107794-5ac92ca2f984066e18e46cadd7b65d24.jpgbatur-kardesler-aksenerin-ardindan-ozcani-ziyaret-etti-107794-182d472e02b61c3ec2c7f6879881ef91.jpgbatur-kardesler-aksenerin-ardindan-ozcani-ziyaret-etti-107794-d95fa620dcb659609093fe65809f0f7b.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.