Baydar, Öndeş'i ziyaret etti

Baydar, Öndeş'i ziyaret etti
ABONE OL
CHP Aydın önceki dönem Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

(ŞERMİN ÇOLAK) Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 31 Mart yerel seçimlerinde rakibi MHP’li İsmet Akın’ı geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturdu. CHP Aydın eski Milletvekillerinden Metin Lütfi Baydar da Öndeş’i ziyaret etti. Ziyarette Baydar’a, Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş da eşlik etti.
 CHP’li Metin Lütfi Baydar, Başkan Öndeş’i tebrik ederek görevinin hem Germencik halkı için, hem de Aydın için hayırlı olmasını diledi. Baydar, Germencik’in gelişimi için her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ise, “Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Belediyeyi borçlarla devir aldım. Yeni süreçte yeni bir yapılanma süreci içerisine giriyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım Germencik’i hak ettiği yere getirebilmek için canla başla çalışacağız. Sizlerin de her zaman vereceği destek için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.