‘Bayrak 2’ filminin gala gecesi yapıldı

‘Bayrak 2’ filminin gala gecesi yapıldı
ABONE OL
Çekimlerinin Nazilli ve çevresinde gerçekleştiği ‘Bayrak 2’ filminin gala gecesi bir alışveriş merkezinde bulunan sinemada yapıldı.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli'de çekilen ‘Bayrak 1’ filminin devamı olan ‘Bayrak 2’ filminin gala gecesine Nazilli Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgül, devlet ve özel okul müdürleri, öğretmenleri, oyuncular ve çok sayıda davetli katıldı.

NAZİLLİ’DE  SİNEMA ATÖLYESİ OLUŞTURULACAK

Bayrak 2 filminin gala gecesine katılan Nazilli Kaymakamı Arısoy ise “Nazilli'mizde çok güzel işler ve projeler yapılıyor. Bunlar bizi mutlu ediyor. Ben Serkan Tuğca öğretmenimize, yönetiminize çok teşekkür ediyorum. Böyle bir projeyi imza attıkları için. Bu faaliyetlerin devamını diliyorum.

Serkan Tuğcu öğretmenimiz ilçemizde Sinema Atölyesi de oluşturacak. Böylelikle ortaokul öğrencilerimizde bir filmin nasıl yapılacağı ile ilgili de sosyal sorumluluk projesinde yer alacak. Bu anlamda Nazilli ilçemize bir kazanç sağlayacak. Başarılar temenni ediyorum” dedi.

KURUMLARDAN DESTEK İSTEDİ

4 ay gibi kısa bir sürede sadece hafta sonları çekimlerini gerçekleştirdikleri filmde 120 kişilik bir ekip bulunduğunu belirten yönetmen Tuğçe, "Bildiğiniz gibi ‘Bayrak 1’ filmimizin devamı olan ‘Bayrak 2’ filmimizi çekimlerini tamamladık. 4 aylık bir çalışmadan sonra filmimizi halkımıza hazırladık. Bunun mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Tabi ki elimizdeki imkanlarla gerçekleştirdiğimiz filmimizde eksiklerimiz oldu. İlk  filmimizde görüp bu filmde iyileştirdiğimiz bir çok yer oldu. Sizler de izlediğinizde fark edeceksiniz. Tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 4 ay boyunca ben nereye gidelim dediysem hiç sorun yapmadan çalıştılar bugünde burada bu emeklerimizin karşılığını almaya geldik. Bir adım daha da ileriye gidebilmek için kurumlarımızın ve belediyemizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Şuan 16 şehirde vizyona giren ‘Bayrak 2’ filminin Lord karakteri olan Tufan Gören ise "Hep beraber birleşerek çok güzel bir çalışma ortaya çıkardık. Aydın’ın tanıtımı ve Nazillimiz için güzel bir proje oldu. Destek veren herekse teşekkür ediyorum” dedi.

bayrak-2-filminin-gala-gecesi-yapildi-142658-0fdb1f96bc4cc6505e5071a06431b386.jpegbayrak-2-filminin-gala-gecesi-yapildi-142658-32252379ff62328570a252642b520ea1.jpegbayrak-2-filminin-gala-gecesi-yapildi-142658-57045af3f65cc10bcfec22bb557b302c.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum