‘Bayrak 3’ filmine ünlü oyunculardan destek

‘Bayrak 3’ filmine ünlü oyunculardan destek
ABONE OL
Nazilli’de geçtiğimiz yıllarda kısıtlı imkanlar ve amatör oyuncularla çekilen Bayrak filminin 3. serisine usta oyunculardan destek geldi.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli ve çevresinde çekilen Bayrak 1 ve Bayrak 2 filminin devam serisi olan Bayrak 3'e usta oyunculardan destek geldi. Yönetmen, senaryo, müzik ve yapımcılığını Serkan Tuğcu’nun yaptığı film konusuyla ilgi çekmeye devam ediyor.
İlk  2 seriden sonra çıtayı yükselttiklerini söyleyen yapımcı Tuğcu’ya destek veren ünlü oyuncular arasında ise İskender Bağcılar, Mehmet Ulay ve Selahattin Taşdöğen filmin kadrosuna dahil oldular. Yine tanınmış simalardan teklif götürülen Wilma Elles’in yakın dostu ve ünlülerin menajeri  Vedat Uçar’ın projeye sıcak baktığı ise gelen haberler arasında.

‘ÜNLÜ OYUNCULARIN DESTEĞİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
Filmin yapımcı ve yönetmen koltuğuna oturan zaman zaman kamera önünde oyunculuk yapan Serkan Tuğçu, Bayrak 3 filmin senaryosunu tamamlamak üzere olduklarını ve destek veren oyunculara teşekkür ettiğini söylerken, ”Tek bir kamera ve bütçesiz olarak devamını getirdiğimiz filmin bu aşamaya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Bu tür projelerin desteklenmesi gerekirken maalesef ülkemizde tam tersi. Ancak ne olursa olsun ben yapmak istediğim ve ulaşmak istediğim hedeften vazgeçmeyeceğim. 3. bölümde çıtayı biraz daha yükselttik ve ünlü oyuncuların desteği ile çok daha güzel olacak. Aydın’a güzel bir film kazandıracağız. Bu serimiz önce sinemalarda yayınlanacak sonrasında şuanda görüşmelerine devam ettiğimiz bir ulusal kanalda yayınlanacak. Yine Aydın ve çevresinde çekilecek filmin bir kısmı İstanbul’da çekilecek” dedi.
Çekimlerine Ağustos ayında İstanbul’da başlayacaklarının altını çizen Tuğcu, ”Bir aksilik olmaz her şey yolunda giderse Bayrak 3 filmi Kasım yada Aralık gibi vizyonda olacak. Bu filmin bize maliyeti yaklaşık 300 bin TL civarında olacak” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum