Bayramdan sonra takviyeler geliyor 

Bayramdan sonra takviyeler geliyor 
ABONE OL
Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Aydınspor, Ramazan Bayram’ı sonrasında belirlenen transfer listesi doğrultusunda takviyeler için adım atacak. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor’da sezonun tamamlanması sonrasında yaşanan sakinlik yerini hareketli günlere bırakıyor. Şampiyon olarak üst lige yükselen Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesi kadro oluşturma çalışmalarına başlayacak. Bu doğrultuda Aydınspor’da Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile Futbol Şube Sorumlusu Hasan Karaca’nın transfer listesi hazırladığı öğrenildi. Yönetim kurulunun da belirlenen listeye göre Ramazan Bayramı sonrasında görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Bu sezon koyulan şampiyonluk hedefine ulaşan Siyah-Beyazlıların yeni sezon da bu hedef ile sahaya çıkacağı bu doğrultuda kadro kurulacağı belirtildi. 

“TRANSFERE BAŞLAYACAĞIZ”
Süper Amatör Lig’in zor bir lig olduğunu bildiklerinin altını çizen Futbol Şube Sorumlusu Karaca, “Maddi ve manevi anlamda güçlü rakiplerimiz olduğunu da biliyoruz. Ama biz kendi işimize bakacağız. Aydınspor olarak bu şehrin marka değeri olduğumuzu yeniden ispatlayacağımızdan şüphemiz yok. Bu yüzden öncelikle işe transferden başlayacağız. Geçen senelerde olduğu gibi sağlam ve karakterli, armanın ağırlığının farkında olan oyuncularla çalışacağız. Teknik Direktörümüz Tevfik Ata Tekin ve yönetimimizin düşünceleri de hep bu yönde olmuştur” dedi. 

“HEDEFTE 14 TRANSFER VAR”
Yeni sezon öncesi 14 transfer yapma hedeflerinin olduğunu kaydeden Karaca, “Elimizde bazı isimler mevcut. Görüşmelerimizi bayramdan sonra gerçekleştireceğiz. İnşallah Aydınspor’a ve bu şehre yakışır bir şekilde kadro kurarak elimizden gelenin en iyisini yaparak hedefimize ulaşacağız. Aydınspor’un hedefi her zaman şampiyonluk olmuştur. Bundan sonra da bu hep böyle olacak” diyerek sözlerini noktaladı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.