Baysan, Avrupa Şampiyonu oldu

Baysan, Avrupa Şampiyonu oldu
ABONE OL
Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası’na katılan Aydınlı Sporcu Beyza Baysan, başarılı bir performans göstererek Avrupa Şampiyonu oldu.

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye Muaythai Federasyonu 2019 yılı faaliyetleri arasında yer alan

Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası’na Antalya ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda Uluslararası Muaythai (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu’nun da (EMF) programları arasında yer alan önemli organizasyona Aydın’dan katılan Beyza Baysan, başarılı performansıyla damga vurdu. 12 yaş kategorisi 46 kiloda yarışmada yer alan Baysan, Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir gurur yaşattı. Öte yandan bu sene içinde yapılan Yerel Seçimler öncesi Aydın’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, başarılı sporcu Baysan’dan daha büyük başarılar beklediğini belirterek hediye vermişti.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımda , “31 Mart Yerel Seçimleri öncesi düzenlenen miting için Aydın’a gelen Başkan Erdoğan’a daha büyük başarılar getireceğinin sözünü veren Türkiye şampiyonumuz Aydın’lı Beyza Baysan kardeşimiz, Antalya'da düzenlenen Avrupa Muay-Thai Şampiyonası'nda 46 kilogramda 12 yaş kategorisinde altın madalyayı alarak Avrupa şampiyonu oldu. Başkan Erdoğan’a verdiği sözleri tutmaya devam eden Aydın’ımızın gururu Beyza kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.