Baysan, Türkiye Şampiyonu oldu 

Baysan, Türkiye Şampiyonu oldu 
ABONE OL
Erzincan’da düzenlenen Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonasında Aydın’ı temsil eden Beyza Baysan 44 kilogram 12 yaş grubu sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu. 

Başarılı sporcu Beyza Baysan, Aydın’ı Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonası’nda temsil etti. Erzincan’da düzenlenen organizasyonda Baysan,  44 kilogram 12 yaş grubu sıkletinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Türkiye genelinden 747 sporcunun katıldığı şampiyonada önemli bir dereceye imza atan Baysan, ailesiyle birlikte Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Baysan ailesi şampiyona ile ilgili bilgi verdikleri Fillikçioğlu’na yeni atandığı görevinde başarılar dilediler. 

“SPORUN YAŞI YOK”
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen Fillikçioğlu, başarının yaşının olmadığının altını çizerek, “Aydın ilinde küçük yaşta olmasına rağmen Türkiye Şampiyonluğu elde eden bir çok sporcumuz mevcuttur. Beyza Baysan ilk katıldığı şampiyonada elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu hem kendisi için hem de Aydın spor camiası için büyük bir gururdur. Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan sporcumuz Beyza Baysan’a başarılar diliyor, antrenörünü ve ailesini canı gönülden tebrik ediyorum. Aydın’da spora gönül vermiş her kesimin destekçisi olacağız. 7’den 77’ye spor yapan ya da spor yapmak isteyen herkese hizmet edeceğiz. Tecrübeli antrenörlerimiz gençlerimizin hizmetinde olup Türk Sporu’na katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

BAŞARILI SPORCUYA HEDİYE 
Ziyarette Baysan, Müdür Cenap Fillikçioğlu’na çiçek takdim ederken, Fillikçioğlu ise Türkiye Şampiyonluğu derecesi alarak Aydın’ı gururlandıran başarılı sporcuya eşofman takımı hediyesi verdi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.