
Belediye ekipleri kesin çözüm buldu
Efeler İstiklal Caddesi üzerindeki demir dubalar araç sürücüleri tarafından sökülünce belediye ekipleri yerine bir daha kalıcı dubalar dikti.
TUĞBA AYDIN - Efeler’de araç sürücüleri yayalara ait yollara araçlarını park edince belediye çareyi demir dubalar koyarak bulmuştu. İstiklal Caddesi üzerindeki demir dubalar araç sürücüleri tarafından sökülerek araç park edilince belediye bu soruna kesin çözüm bulmak için kolları sıvadı. Vatandaşlardan gelen şikayetlerin ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, demir dubaları kaldırarak daha büyük ve sökülmesi mümkün olmayan beton dubalar yerleştirdi.
Daha önce defalarca belediye ekiplerinin tekrar yerine diktiği dubaların esnaf ve araç sürücüleri tarafından park yeri olarak kullanılması sorun haline gelmiş, vatandaşlar kesin çözüm bulunmasını talep etmişti.
Bu talepten sonra dikilen beton dubalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.