Benim saklayacak bir şeyim yok  

Benim saklayacak bir şeyim yok  
ABONE OL
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın’da görev yapan basın mensuplarıyla bir arya geldi. Düzenlenen toplantıda Günel, seçim sonrası yaptığı faaliyetler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. 

KIYMET SARIYILDIZ - Gerçekleşen  toplantıya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ve İşletme ve İştirakler Müdürü Ethem Kerim de katıldı. Faaliyet raporunu sunmasının ardından Başkan Günel, gazetecilerin sorularını cevapladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kendilerine büyük destek verdiğini ve beraber iyi işler yaptıklarını söyleyen Günel desteklerinden dolayı Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

“ÇOCUK MASKESİ ÜRETEN TEK BELEDİYEYİZ”
 Koronavirüs döneminde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Günel, süreci çok iyi yönettiklerini ifade etti. İlçe genelinde dezenfektan işlerini sürekli yaptıklarını belirten Günel, emek atölyelerinde dikilen 400 bin maskeyi  ücretsiz olarak dağıttıklarını ifade etti. Türkiye’de ilk olarak çocuk maskesi emek atölyelerinde ürettiklerini söyleyen Günel, “Çocuk maskesi üreten tek belediyeyiz. Çalışmalarımız anketlere de yansıdı. Pandemi sürecini en iyi yöneten dördüncü ilçe belediyesi seçildik” dedi. 

“PROJENİN FAYDALARINI TÜM VATANDAŞLARIMIZ GÖRECEK”
‘Trafik Sakinleştirme Projesi’ ile ilgili sorulan soruya cevap veren Günel, şehirdeki trafik probleminin bu proje ile ortadan kalkacağını söyledi. Yaz aylarında özellikle trafik sıkıntısının artığını söyleyen Günel, “Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte hayata  geçirdiğimiz ‘Trafik Sakinleştirme Projesi’ sayesinde ilçemiz rahat bir nefes aldı. 6 etaptan oluşan projenin 4 etabını tamamladık. Son iki etabı yine Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte gerçekleştireceğimiz sahil düzenleme projemizle ilintili. Önümüzdeki süreçte Trafik Sakinleştirme Projesi’nin faydalarını tüm vatandaşlarımız görecek” diye konuştu. 

“İHALE YOLUYLA KİRAYA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

ARYA Turistik AŞ’nin kapatılacağı ile ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade eden Günel, “Turizmle anılan kentimizi sektörde hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bu kapsamda sektör temsilcileri ve ilgili tüm kurumlarla projeler yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği MedCruise'un 54. Genel Kurul’unun ilçemizde yapılmasını sağladık. Bu olay ilçe turizmimiz için atılmış önemli bir adımdı. Belediyemize bağlı ARYA Turistik AŞ’nin kapatılacağı doğru değildir. Fakat küçülmeye gideceğiz. Biz o şirketi 13 Milyon Türk Lirası borçla devraldık. Bugüne kadar kar etmesi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Vatandaşlarımızın sıklıkla ziyaret ettikleri çay bahçeleri ve Gazi Beğendi tesisi haricinde diğer işletmeleri ihale yoluyla kiraya vermeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 

“BENİM ALNIM AÇIK BAŞIM DİK”
Göreve geldiği günden itibaren hatalı işler yapmadıklarını vurgulayan Ömer Günel, Kuşadası’nın 30 yıllık uykusundan uyandığını belirtti. Hesabını veremeyecekleri işler yapmadıklarını söyleyen Günel, FETÖ’cü olduğuyla ilgili yapılan haberler hakkında konuştu. ‘ Benim alnım açık başım dik’ diyen Günel konuşmasına şöyle devam etti:  “Saklayacak bir şeyi olan korkar. Benim saklayacak bir şeyim yok. O nedenle bugün sizlerle birlikteyim. Avukatlık önemli bir meslektir. Savunmasını yaptığım birçok insan oldu. Katili savunan avukatı katillikle suçlamak ne kadar doğruysa benim hakkımda yapılan suçlamalarda o kadar doğrudur. Benim alnım açık başım dik. Şimdiye kadar illegal yapılarla hiçbir ilişkim olmadı.”

benim-saklayacak-bir-seyim-yok-168428-8cfb6ffeb1d9c3c43210f5141ac85df4.jpgbenim-saklayacak-bir-seyim-yok-168428-91585af2f676ed9e7f26e48f179471c2.jpgbenim-saklayacak-bir-seyim-yok-168428-ea6a3e069dd7f0b677f5f8abb7dc3cc9.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.