Berber ve kuaförlerde yoğunluk

Berber ve kuaförlerde yoğunluk
ABONE OL
Tam kapanmanın sona erdiği Aydın'da birçok iş yerinde yoğunluk oluştu. Saç ve sakal tıraşı olmak isteyen birçok vatandaş da berber ve kuaförlerin yolunu tuttu.

KIYMET SARIYILDIZ-Koronavirüsle mücadele kapsamında 17 günlük kısıtlamanın sona ermesiyle vatandaşlar cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Kapanma sürecinde evde olan ve saç, sakal tıraşı olmak isteyen vatandaşlar günler öncesinde kuaför ve berberlerden randevu aldı. Hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet veren berber ve kuaförler kapanmanın sona ermesinin ardından ilk günden yoğunluk yaşadı. Randevu ile çalışan berber ve kuaförler yoğunluktan dolayı memnun olduklarını belirtti. 

“HİJYEN KURALLARINA RİAYET EDİYORUZ”
Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde kuaför dükkanı işleten Gülcan Taşlı, kapanma sonrasında randevu ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Tüm hijyen kurallarına riayet edip vatandaşın sağlığını ön planda tuttuklarını belirten Taşlı, “Kapanma döneminde vatandaşlar randevu almaya başladı. Kapanma bitince ilk günden bir yoğunluk yaşadık ama bizler randevuyla çalıştığımız için işletmemizde bir kalabalık yaşanmadı. Vatandaşların sağlığı bizim için önemli. O yüzden maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet ediyoruz. Bu yüzden vatandaşlar gönül rahatlığıyla salonumuzda tüm işlemlerini yaptırabilir. Vatandaşlardan ricamız randevularını mutlaka alsınlar. Kurallara uyarsak bu süreci daha kolay atlatabiliriz” dedi. 

“HİJYEN KURALLARINA UYARAK TIRAŞ EDİYORUZ”
Efeler’de berberlik yapan Murat Gündüz de, "Müşterilerimiz kapanma sırasında tıraş olamadı. 17 günlük kapanmanın ardından bir yoğunluk yaşıyoruz. Müşterilerimiz telefon ile arayarak randevularını aldı. Hijyen kurallarına uyarak tıraş ediyoruz” ifadelerini kullandı.

kapanma-sonrasi-berber-ve-kuaforlerde-yogunluk-217180-7058c7ebb3cd16d519ceba5242110df3.jpegkapanma-sonrasi-berber-ve-kuaforlerde-yogunluk-217180-b468021b7682bd7cbf0101108b599abd.jpgkapanma-sonrasi-berber-ve-kuaforlerde-yogunluk-217180-ee6d152aace8ff99bd698c2f665eefd2.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.