Beşiktaş Başkan Adayı Adalı'dan Söke Ziyareti
Beşiktaş Kulübünün 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Söke’ye geldi.
Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Musa Ölmez'in haberine göre; Beşiktaş Kulübünde kongre heyecanı sürüyor. 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi Serdal Adalı, Söke’ye çıkarma yaptı. Başkan Adayı Adalı'yı Sökeli Beşiktaşlıların yanı sıra Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan karşıladı.
Açıklamalarda bulunan Adalı, "Beşiktaş'ın tarihe yakıştığı şekliyle yeniden tarih yazmaya başlamak için önümüzde kritik bir süreç var. Öncelikle şunu söylemeliyim Kasım ayında böyle bir konuşmayı ve hatta böyle bir yarışın içinde olmayı hiç istemezdik. Bugün Beşiktaş'ın başarısını konuşuyor olmayı bütün kalbimizle tercih ederdik. Durum olağanüstü olunca biz de üzerimize düşeni yapmaya karar verdik. Bu kararımız çok da güzel karşılık buldu. Birliğimizi yeniden inşa edeceğimizin sinyallerini aldık. Ancak içinde bulunduğumuz tablo, maalesef ortada maddi ve manevi erozyona uğradığımızı gösteriyor.
Bu durum tüm Beşiktaşlıları üzerken beni de derinden üzmüştür. Beşiktaş, tüm spor tarihinde bir okuldur. Zirveden uzak kalmayı istemeyiz. Adaletsizliğe karşı orta yolu seçemez. Başı daima diktir. Benim ve ekibimin enkaz edebiyatı yapmadan Beşiktaş'ımızla ilgili kısa vadede gerçekleştirilecek hayalleri ve umutları var. Tüm kongre üyelerimizi davet ediyorum. Gelin Beşiktaş'ımıza kol, kanat gerelim. Artık icraat vakti. Artık vakit Beşiktaş'ımızı yüceltme vakti" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.