Beşiktaş taraftarı şampiyonluğu kutlayacak

Beşiktaş taraftarı şampiyonluğu kutlayacak
ABONE OL
Sezonu çifte şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ın Aydın’daki taraftarları şampiyonluğu kutlamak için 1 Temmuz’da organizasyon düzenleyecek. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Bu sezon Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine götüren Beşiktaş’ın Aydın’daki taraftarları yakalanan başarıyı kutlamaya hazırlanıyor. Şampiyonluk akşamı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle coşkuyu evlerinde yaşayan siyah-beyazlı taraftarlar kutlama için organizasyon düzenleyecek. Bu kapsamda Aydın Beşiktaşlılar Derneği’nin planladığı şampiyonluk gecesine Hasmahal ev sahipliği yapacak. 1 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek olan organizasyon 20:00’de başlayacak. Organizasyonla ilgili biletlerin Aydın Kartal Yuvası’ndan temin edilebileceği açıklandı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Taşkın Cerit, “Omuz omuza coşmayı, marşlarımızı haykırmayı, doyasıya eğlenmeyi çok özledik. Çifte kupalı şampiyon takımın taraftarı olarak bunu sonuna kadar hak ettik. Yasakların kalktığı ilk gün, şampiyonluk coşkusunu yaşamak için bir araya geliyoruz” ifadelerini kullandı. Geçen sezonlarda da dernek yönetiminin düzenlediği görkemli kutlamalar renkli görüntülere sahne olmuştu.       

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.