Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gece saatlerinde tartışan seyyar parfümcü S.G. ile taksi durağında çalışan Vural İşçen’in kavgası ölümle sonuçlandı. Karaova Mahallesi'nde meydana gelen olayda S.G. durağın tuvalet anahtarını istedi ve hayır cevabıyla birlikte sinirlendi. İşçen, müşteri bırakmak amacıyla bir süre sonra yola çıktı ve S.G. motosikletiyle onu takip etti.

İkili Nazilli Halk Pazarı önünde tekrar karşılaştı ve kavga etmeye başladı. Tartışma sırasında taksici İşçen, bıçaklandı ve aldığı darbeler sonucunda yaralandı. İşçen, taksideki telsiziyle iş arkadaşlarına olayı haber verdi ve durumun üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi.

Ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan İşçen, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından, olay sonrasında kaçan S.G. kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan İşçen’in cenaze töreni Germencik ilçesinde düzenlendi ve orada toprağa verildi. İşçen’in cenaze törenine katılanlar arasında aile yakınları ve taksi şoförleri dışında. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammed Ali Künkcü ve oda başkanları da yer aldı. İşçen, törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.





