Bir destek de Söke’den 

Bir destek de Söke’den 
ABONE OL
Volkswagen'in Türkiye'de açmayı düşündüğü fabrika için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yaptığı çağrıya Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'den de destek geldi.

MURAT TAN - Başkan Tuncel yatırımın Aydın’da kurulması için siyaset gözetilmemesini ve herkesin destek olması gerektiğini belirtti.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaptığı açıklamada; "Aydın ilimiz stratejik konumu, imkanları ve son yıllarda gösterdiği gelişim ile büyük ve değerli yatırımlar için Türkiye'nin en gözde ilidir. Bu anlamda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Volkswagen firmasına yaptığı çağrıyı çok anlamlı buluyoruz. Yaklaşık dört bin kişiye istihdam sağlayacağı söylenen Volkswagen'in 123. fabrikasının Türkiye'de ve Aydın'da yapılması için herkes bu çağrıya destek vermelidir. Biz Aydın sınırları içerisinde her neresi olursa olsun bu yatırımın gerçekleşmesi halinde memnun oluruz. Bu konuda siyaset gözetmeksizin herkesi çaba göstermeye ve destek olmaya davet ediyoruz" dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.