“Bir sürü kanalizasyon olmayan yer var, oradan başlayabilirler”

“Bir sürü kanalizasyon olmayan yer var, oradan başlayabilirler”
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Teşkilatı, yapımı devam eden Aydın Şehir Hastanesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Ömer Özmen, son günlerde kamuoyunda konuşulan hastanedeki alt yapı konusuyla ilgili de açıklama yaptı. Özmen, “Hastane yolsuz ve alt yapısız kalsın istemiyoruz. Şuan Aydın’da kanalizasyonsuz bir sürü yer var. Buyursunlar oradan başlasınlar.” dedi. AK Parti teşkilatı ile daire müdürleri, Efeler ilçesi Şevketiye Mahallesi’nde 140 bin metrekare alanda yapım çalışmaları süren Aydın Şehir Hastanesi inşaatındaki şantiyede yetkililerden bilgi aldı. Hastane projesiyle ilgili sinevizyon gösteriminin ardından heyet, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Gazetecilere açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, projenin, kentin en büyük yatırımlardan biri olduğunu söyledi. 

YÜZDE 40 ORANINDA 
İnşaatta, yüzde 40 oranında ilerleme kaydedildiğini belirten Özmen, “Tamamlandığında inşallah hem bölgenin hem Aydın’ın en güvenli en sağlam binalarından biri olacak. İncelememizde 718 tane izolatör, 51 tane asansör, 8 tane yürüyen merdivenle beraber bin 300 yatağın olduğunu Sayın Bakanımız, geçen haftaki Aydın ziyaretinde açıklamıştı. Hastanenin Aydın’a katacağı değer çok önemli.” dedi. 

“EN BÜYÜK VAATLERDEN BİRİ”
Şehir hastanesinin, 2015 yılından bu yana tüm seçimlerde partisinin en büyük vaatlerden biri olduğunu söyleyen Özmen, şöyle devam etti:
“Farklı sebepler dolayısıyla temelini atamadık. 2020 yılında temeli atıldı, hızlı şekilde ilerlemeye devam ediyor. Mayıs ayıyla beraber burada çalışan sayısı 750’ye çıkacak. Ve tam vardiyayla gece gündüz çalışacaklar. 2023 seçimlerinden önce Cumhurbaşkanımızın mitinginde toplu açılış töreninde açılışı gerçekleştireceğiz.”

“KANALİZASYONSUZ BİR SÜRÜ YER VAR”
Şehir hastanesinin bulunduğu civardaki, alt yapı konusuyla ilgili de konuşan Özmen, “Büyükşehir Belediyesinin talep ettiği bir alan var. Şehir hastanesinin bulunduğu alan 1. derece tarım arazisi. Tarım ve Orman Bakanlığı bu konuda hassas davranıyor. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Aydın’ın geleceği için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Biz de üzerimize düşen ne varsa destek olacağız. Tarafların bazı itirazları var. Ortak bir noktada buluşulacağını inanıyorum. Bakanlık, büyükşehir belediyesinin hizmetini etkilemeyerektir. Hastane yolsuz ve alt yapısız kalsın istemiyoruz. Şuan Aydın’da kanalizasyonsuz bir sürü yer var. Buyursunlar oradan başlasınlar.” diye konuştu.

Öte yandan yapımı tamamlandıktan sonra hastanede 365 poliklinik odası, 34 ameliyathane, 230 yoğun bakım, 45 hemodiyaliz, 60 palyatif bakım yatağı ve 2 bin 269 araçlık otoparkın bulunacağı ifade edildi.
Heyette AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al yer aldı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.