“Birileri zengin olurken, milletimiz fakirleşmesin”

“Birileri zengin olurken, milletimiz fakirleşmesin”
ABONE OL
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, iktidar politikalarıyla vatandaşın daha da fakirleştiğini savunarak, ““Birileri zengin olurken, milletimiz fakirleşmesin” ifadesini kullandı.

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, iktidarın çalışma politikalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Ekonomide yaşanan gelişmeleri de eleştiren Mersin, “Kıymetli damat döviz artacak hayalleri kuranlar boşa beklerler diye diye gitti, daha geçen hafta bir gecede cebindekinin yüzde 10’u puf oldu gitti. O iki gün kim döviz aldı, kim döviz sattı bunlara girmiyorum. Ama kardeşim birileri zengin olurken lütfen ama lütfen milletimiz fakirleşmesin. Lütfen milletin kursağından elinizi çekin. Bakın şimdi ne görüyoruz 2023’te gideceğini anlayan AK Parti iktidarı 2053 masallarına başladı. Tıpkı 1001 gece masalları gibi. Ama durun bir dakika, o yıllardır ağızlarından düşmeyen 2023’e ne oldu. Ne olduğunu söyleyelim; 2 trilyon dolar gayri safi hasıla hedefini, kaşla göz arasında 1,1 trilyona düşürmüşler.” ifadelerini kullandı.

Mersin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“İşsizlikte yüzde 5 hedefini, kaşla göz arasında yüzde 11’e çıkarmışlar. 500 milyar ihracat hedefini 226’ya çekmişler. Kişi başı açıklanan 25 bin dolar hedefi, 10 bin dolara inivermiş."


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.