“Birleştirici güç olacağız”

“Birleştirici güç olacağız”
ABONE OL
CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Nilgün Aktaş, ilk açıklamasında çözüm odaklı hedeflerle bütünlük sağlayarak birleştirici güç olacaklarının altını çizdi. 

AYŞE AKTAŞ - Geçtiğimiz günlerde yönetimiyle birlikte istifasını sunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan’ın ardından göreve Nilgün Aktaş atandı. İl Kadın Kolları yönetim kurulu kararı ile ataması yapılan Aktaş, ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yayınladı.

Aktaş, “Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürk sevdalısı yoldaşlarıma. CHP çatısı altında demokrasiye olan inancımızla parti ahlakı ve kültürüyle partimizin ilkelerinden sapmadan partinin bel kemiği olan kadınlarımızla sağlıklı, güçlü bir örgüt yapısının, kişilerin üstünlüğünü değil örgütün üstünlüğünü sağlamak, ben değil biz olmak, partimizi iktidara taşımak, menfaatlere değil gönüllülüğe esas olan mücadelemize kazanmak için kararlıyız. Atatürk’ün çağdaşlık yolunda önce Türk kadınına vermiş olduğu demokratik hak ve özgürlüklerin bilinciyle yaşamın her alanında emek veren kadınlarımızın ekonomik, politik, demokratik talep ve haklarına sahip çıkacağız” dedi.


‘BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIZ’

“Özgürlüklerle dolu Cumhuriyetimize sahip çıkıp gelecek kuşaklara yaşanabilir aydınlık günler bırakacağız” diyen Aktaş, “Ben ve yönetimimde görev almış arkadaşlarımla ekip ve takım uyumuna özen göstererek attığımız her adımın, söylenen her sözün ve eylemin birbiriyle uyum içinde olmasını sağlayacağız. Etnik kimliği ve dini ne olursa olsun hiç kimseyi dışlamadan aynı mesafede yaklaşarak, birbirimizi anlayarak, çözüm odaklı hedeflerle bütünlük sağlayarak birleştirici güç olacağız. Çıktığımız bu yolda bana ve yönetimindeki yol arkadaşlarıma olan inanç ve güven ile verdikleri görev ve sorumluluk için CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni görevimin partimize ve Nazilli'mize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.