Birlik üyeliğine Meclis'ten onay çıktı 

Birlik üyeliğine Meclis'ten onay çıktı 
ABONE OL
Koçarlı Belediyesi’nin Enerji Kentleri Birliği’ne üye olmasının oy birliği ile karara bağlandığı Meclis toplantısında Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Meclis üyelerine GES Projesi konusunda bilgi verdi. 

Koçarlı Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Koçarlı adına önemli bir karar alındı. Kaplan, geçen yıl ilçeye bağlı Çakırbeyli Mahallesi’nde kurulması planlanan Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi için ADM Elektrik Üretim A.Ş. ile elektrik kullanımı konusunda sözleşme imzalamıştı. Meclis toplantısında ise ilçenin Enerji Kentleri Birliği’ne üye olması konusu, oybirliğiyle karara bağlandı. Kaplan, toplantıda meclis üyelerine GES projesi konusunda bilgiler verdi. 

AYDIN’DAN 9 BELEDİYE ÜYE 
Enerji Kentleri Birliği’ne Koçarlı Belediyesi'nin de üye olduğunu bildiren Kaplan, "Enerji Kentleri Birliği, üye belediyelere jeotermal enerjiyle birlikte güneş, rüzgar, biyokütle gibi diğer yenilenebilir enerji kaynakları uygulamalarında yardımcı olmayı amaçlayan bir birlik olma özelliğine sahip. Biz de Koçarlı Belediyesi olarak Enerji Kentleri Birliği’nin üye belediyelere sağladığı danışmanlık, eğitim, inceleme ve diğer hizmetlerden yararlanmayı istiyoruz. Halihazırda Koçarlı’da hayata geçireceğimiz GES Projesi ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Enerji Kentleri Birliği’ne üye olmamızla GES projemizle ilgili olarak da destek almayı umuyoruz. Koçarlı’mıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
Öte yandan Enerji Kentleri Birliği'ne Aydın'dan da 9 belediyenin üye olduğu bildirildi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.