Bisiklet fiyatları yüzde 50 arttı

Bisiklet fiyatları yüzde 50 arttı
ABONE OL
Bisiklet fiyatlarındaki artış satışları etkiledi. Pandemi sürecinde en çok kullanılan araçlardan biri olan bisiklet bu sene yaza tekrar damgasını vuracak mı merak konusu oldu.

AYŞE AKTAŞ'IN ÖZEL HABERİ - Pandemi sürecinde çok tercih ettiği araçlarından biri olan bisiklet fiyatları bu sene oldukça artış gösterdi. Tek kişilik ulaşım aracı olan bisiklet tutkunların yanı sıra heveslenip kullanmaya başlayanlarda oldu. Pandemi döneminde bisiklet tutkusunu ertelemeyen bisiklet severler ise salgın sürecinde pedal çevirip bol bol video çekti.

‘ÇEŞİTOLARAK TEMKİNLİ GİDİYORUZ’

Nazilli’de uzun yıllardır bisiklet satışı yapan Ajdan Ambarcı, geçen seneye göre bu sene bisiklet fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi. Ambarcı, "Geçen sene bisiklet sektörü hareketliydi. Bu sene fiyatlar çok yüksek. Geçen seneye göre biraz daha bisiklet satışlarının durgun geçeceğini düşünüyoruz. Yüzde 50 atış var, geçen sene 400 liraya sattığımız çocuk bisikleti şu an 700 lira. Yetişkin bisikletleri ise geçen sene 700 lira olan bisiklet bu sene bin 200 liradan başlıyor. Çeşit olarak temkinli gidiyoruz. Pandemiden dolayı web sitesi için satışlarımız olacak. Biliyorsunuz tüm dünyada internet üzerinden satışlar patladı. İnşallah iyi olur. Bisiklet kiralamayı çok soran oluyor ancak şu an için öyle bir planımız yok” dedi.

Önceden karne hediyelerinin vazgeçilmezi olan bisikletler günümüzde teknolojinin gelişmesiyle bisikletin geri planda kaldığını söyleyen Ambarcı, ”Ailelere tavsiyem hem teknoloji bağımlılığını azaltmak hem de çocuklarımızın fiziki ve ruhsal açıdan sağlıklı olması için bisiklet almaları” diye konuştu.

2021-bisiklet-yili-olur-mu-213610-4ba0d33b6ae89cfb8f3505ae0d1e5c51-001.jpg2021-bisiklet-yili-olur-mu-213610-21c9ebfac368ec3ca639cd228341f278.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.