Bit pazarı tekrar sevenleriyle buluştu

Bit pazarı tekrar sevenleriyle buluştu
ABONE OL
Koronavirüs tedbirleri kapsamında kurulumuna ara verilen Bit pazarı, sonunda müdavimleriyle buluştu. 

TUĞBA AYDIN - Aydın Efeler’de koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle birçok Pazar kapandı ya da yerleri değiştirildi. Salı Pazarının bitiminde kurulan Bitpazarı da kapatılan pazarlardan biri olmuştu. Hıfzıssıhha Kurulunun son kararıyla Salı pazarı yine eski yerinde kuruldu. Antika severlerin uğrak noktalarından biri olan Bit pazarı nihayet sevenleriyle buluştu. Uzun bir aradan sonra tezgahlarını ve birbirinden farklı eski eşyalarını sergileyen esnaf sevincini dile getirdi.
 
“ÇOK MEMNUNUZ” 

Bit pazarı esnaflarından 72 yaşındaki Aydın Çağılaş, pazarın tekrar faaliyete geçmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 

Çağılaş; “O zamanlar arkadaşlarımız mağdurdu. Birkaç kez bir yerlere gittik müracaatlarda bulunduk. Sağolsun başkanlarımız yardımcı oldular. Şu an esnaf arkadaşlarımız memnun ama iş yaparlarsa daha da memnun olurlar. Şimdi işler biraz kötü gidecektir, çünkü bu hafta pazarın kurulduğundan henüz kimsenin haberi yoktur. İnsanlar yeni yeni duyuyor pazarın kurulduğunu. Burayı seven ve sürekli ziyaret eden insanlar var. Yolumuzu gözlüyorlardı. Nihayet tekrar buluştuk” dedi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.