"Biz İYİ'ler, AK Parti'nin sonunu getireceğiz"

"Biz İYİ'ler, AK Parti'nin sonunu getireceğiz"
ABONE OL
Öncelikli hedeflerinin yerelde ve genelde birinci parti olmak olduğunu belirten  İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci,  “Biz İYİ'ler, AK Partinin sonunu getireceğiz” dedi. 

GÜLAY ÖZTEKİN - Aydın’da geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan genel kurulda İYİ Parti İl başkanlığını kazanan Süleyman Demirci Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Tabak ve bir grup partiliyle birlikte Karacasu İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan çiçeği burnunda yeni il başkanı Demirci, hedeflerini anlattı.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER AK PARTİNİN SONU OLACAK
Öncelikli hedeflerinin Aydın’da birinci parti olmak olduğunu ifade eden Demirci, “Aydın’da birinci parti çıkmak gibi yerel hedeflerimiz var. Bunda da çok iddialıyız. Biz İYİ Parti olarak her kesimden oy alma potansiyelimiz var. Biz önümüzdeki Haziran gibi erken seçime toparlanmaya çalışıyoruz. Şu anda 20 Eylül’de yapılacak büyük kurultaya kilitlenmiş durumdayız. Kurultaydan sonra parti içi disiplin ve iç barışı sağlayarak seçimlere hazırlanacağız. Biz geçen seçimlerde Aydın’a verilen 3 tane kontenjan adayımızı itiraz etmemize rağmen yüzde 15 oy aldık. CHP’nin ve AK Parti’nin yüzde 30 civarı oyu var. Biz çok rahat bir şekilde iki rakibimiz olan partiyi geçmek hedefimiz. MHP’li kardeşlerimize de her zaman kapımız açık. Allah’ın izniyle yüzde 30’u aşıp birinci parti olacağız. Birinci parti olduğumuzda şu anda bir olan milletvekili sayımız 3’e çıkacak. Çok iddialıyız. AK Parti’yi de Aydın’da 4 milletvekilinden ikiye indireceğiz. Bu AK Partinin sonu olacak” dedi. 

AYDIN’DAN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ
Genel merkezin kendilerinden beklentisinin çok fazla olduğunu ifade eden Demirci, “Yeter ki genel merkezimiz doğu batı ve merkez olmak üzere 3 bölgeye ayırarak milletvekili sıralamasını Aydın’da çok iyi yapsın. Aydın’da bu 3 sıralamayı çok iyi yaparsak milletvekili sayımızı da birden 3’e çıkarırız. Biz AK Parti iktidarının sonunu getireceğiz. Üst seviyede kadrolarımız var. Sağduyulu insanlarız. Diyalogla gönülleri fethederek iktidara yürüyeceğiz. Kırgınlıkları dargınlıkları bir kenara bırakarak iç barışı sağlayıp hedefimize kilitleneceğiz ve üye kayıtlarına ağırlık vereceğiz” dedi.  

KADIN VE GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Kadınlara ve gençlere de büyük önem verdiklerini kaydeden Demirci, yarısından fazlasının kadın olduğu il divan kurulu oluşturduklarını belirterek, “Toplam 20 divan kurulu üyemizden yarısı kadın. İl disiplin kurulu üyemiz de bir kadın şu anda. Kadın ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Kadınların üst kademede aktif hale getirmek istiyoruz. Nereye gidersek gidelim gençlik kolları başkanımızı görmek istiyoruz yanımızda. Beraber yürümek istiyoruz gençlerle. Ve partimizi daha da gençleştirmek istiyoruz. Gençlerimizi yetiştiriyoruz ” diye konuştu.  
 
DEVLETİNE GÖNÜLDEN BAĞLI HER VATANDAŞIMIZA KAPIMIZ AÇIK
İYİ Parti’yi HDP’yle yakın görenlere de cevap verme gereği duyan Demirci, “HDP’yle bizi yakın görüyorlar. Şunu söyleyebilirim. Biz İYİ Parti olarak  kimseyi etnik olarak ayırmıyoruz. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti devletini, bayrağını gönülden, kalpten sevsin. T.C devletine milletine gönülden bağlı her kardeşimize kapımız açıktır. T.C gönülden kalpten bağlıysa hangi etnik kimliğe sahipse bizi hiç ilgilendirmez. Yeter ki bayrağımıza vatanımıza bağlı olsun” şeklinde konuştu. 

KARARSIZ OYLARA TALİBİZ
İYİ Parti İlçe Başkanı Prof. Ali Küpelioğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Cuma günü doğalgaz ile ilgili verdiği müjdeye değindi. Haberin bazı muhalefet tarafından çok eleştirilirken genel başkan Meral Akşener’in eleştirmemesinin de bazı kesimler tarafından ayrıca eleştiri konusu olduğunu dikkat çeken Küpelioğlu, “Kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki, tarihin en kararsız seçmeni şu dönemde. Bizim hedefimiz oyumuzu artırmak ise nereden alacağız oyumuzu? Ya diğer partilerden ya da kararsızlardan alacağız. Bu kararsızları partimize çekmenin en güzel yolu. Biz siyasi partiyiz ve bütün partilerden oy alırız. Siyasi partilerin hedefi iktidara gelmektir. İktidara gelmek istemesek niye göreve talip olalım. İnşallah iyi yerlere gelir ve yerelde de genelde de birinci parti çıkarak hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” diyerek Genel Başkan Akşener’in taktiğini bu şekilde yorumladığını ifade etti. 

demirci-ak-partinin-sonunu-biz-getirecegiz-175183-980905d16432087c5bdd14f62050789b.jpgdemirci-ak-partinin-sonunu-biz-getirecegiz-175183-c16b6482e420c1f7e61ebb8ef75a490d.jpgdemirci-ak-partinin-sonunu-biz-getirecegiz-175183-c4684e0616d4a951863a31145d995a04.jpgdemirci-ak-partinin-sonunu-biz-getirecegiz-175183-fe22f08985ee0c9ceba7017103bf0a8e.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum