“Bizi çok üzdün Kemal Abi”

“Bizi çok üzdün Kemal Abi”
ABONE OL
Aydın Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden emekli Kemal Bozok’un Aksaray’da geçirdiği kaza sonucu annesi ve kız kardeşiyle birlikte hayatını kaybetmesi Aydınlıları yasa boğdu.

(MURAT TAN) Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener’in, Bozok’un vefatıyla ilgili taziye mesajıysa okuyanları duygulandırdı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Aksaray’da geçirdiği kaza sonucu annesi Emine Bozok ve kız kardeşi Safire İlhan ile birlikte hayatını kaybeden Kemal Bozok için duygu yüklü bir taziye mesajı yayınladı. Mesajında Bozok için “Aydınlı gazetecilerin Kemal abisiydi O” diyen Şener, ailenin yakınlarına ve sevenlerine de baş sağlığı diledi.

“ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN”

Bozok’un vefatıyla ilgili taziye mesajı yayınlayan Şener mesajında, “O’nu ilk Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bürosundan tanıyoruz. Aydınlı gazetecilerin Kemal abisiydi o. Gülen yüzü ve samimiyeti ile hepimizin sevgisini kazandı. Sonrasında Aydın Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu'nda yaklaşık 3.5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar bizi hiç ama hiç üzmedi. Ama bugün bizi çok üzdün Kemal Abi. Aksaray'da geçirdiği trafik kazasında annesi ve kız kardeşi ile birlikte Hakka yürüdü. Mekanınız cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Çok sevdiğin kızın, oğlun ve eşine dayanma gücü diliyorum Kemal abicim. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun, başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

bizi-cok-uzdun-kemal-abi-112643-b7ec656fc5160e2c40f0fdfa951fdf99.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.