Böyle tıraş görülmedi

Böyle tıraş görülmedi
Sıra dışı bir projeye imza atan kuaför Mehmet Çağdaş, balon ile havalanarak yerden 300 metre yüksekte tıraş yaptı. Çağdaşın o anları büyük ilgi topladı.

Denizli’de sosyal projelere verdiği desteklerle adını duyuran kuaför Mehmet Çağdaş, bu kez mesleğini icra ettiği mekanla gündem oldu.

aw196404-01.jpg

Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde faaliyet gösteren Mehmet Çağdaş, iş yerini UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale semalarına taşıdı.

aw196404-02.jpg

Müşterisi Nuri Ersoy'u yerden 300 metre yükseklikte tıraş olmaya ikna eden Çağdaş, yerli ve yabancı turistlerin meraklı bakışları arasında eline makas ve tarağı alarak tıraşa başladı.

aw196404-04.jpg

Yaklaşık 1 saat süren balon turu boyunca müşterisinin tüm saç bakımını tamamlayan Çağdaş, verdiği sıra dışı bu hizmetle beğeni topladı.

aw196404-03.jpg

Çağdaş’ın müşterisi gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken yaptığı tıraşın videosu, sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi.

aw196404-05.jpg

“SIRA DIŞI İŞLERE DEVAM EDECEĞİM”
Farklı olmayı ve yenilikler yapmayı çok sevdiğini belirten Çağdaş, “Ne yapabilir diye düşünürken bu fikir aklıma geldi. Müşterime söylediğimde ilk başta biraz endişelendi ama sonrasında ikna oldu.

aw196404-07.jpg

Müşterimi, gökyüzünden Pamukkale’yi izlerken tıraş ettik. Balkondaki yerli ve yabancı turistler, ilk başta çok şaşırdılar ama sonra hayranlıkla bizi izlediler. Aynı heyecanı yaşamak isteyen birçok kişi bize ulaştı.

aw196404-06.jpg

Tabii bu bizim her zaman yapabileceğimiz bir şey değil ama ben farklı yeniliklere imza atmaya devam edeceğim. Farklı ve sıra dışı mekanlarda mesleğimi icra etmek beni çok mutlu ediyor” dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.