Bozatlı, Isparta 32 Spor’da

Bozatlı, Isparta 32 Spor’da
ABONE OL
Sökespor’un başarılı oyuncusu Emre Bozatlı, yeni sezon öncesi ligin iddialı ekiplerinden Isparta 32 Spor ile anlaşma sağlarken yayınladığı mesajla taraftarlara veda etti. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sökespor’da yaprak dökümü devam ediyor. Geride kalan sezonun tamamlanmasıyla takımdan birçok ismin ayrıldığı Söke ekibinde son olarak başarılı oyuncu Emre Bozatlı ile yollar ayrıldı. 5 sezon formasını giydiği Söke ekibiyle çok sayıda maça çıkan ve özellikle gösterdiği performansla taraftarın çok sevdiği isimler arasında yer alan Bozatlı, yeni sezon öncesi BAL ekiplerinden Isparta 32 Spor ile anlaşma sağladı. Önemli isimleri kadrosuna katarak güçlenen Isparta ekibinde Bozatlı, yeni takımının için başarısı için ter dökecek. 

MESAJ YAYINLADI
Öte yandan Sökespor’dan ayrılan başarılı oyuncu, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bozatlı mesajında, “5 yıldır formasını taşıdığım, hem üzüldüğüm hem sevindiğim birçok anımın olduğu Söke Spor’dan ayrılmış bulunmaktayım. 5 yıl boyunca bana her zaman destek olan, kardeşleri, evlatları, kendilerinden biri olarak gören Hellboys ve Korsanlar taraftar grubuna çok teşekkür ederim. Kırdığım, üzdüğüm birileri varsa hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun. Söke Sporumuz bu zorlu süreçten inşallah bir an önce kurtulacaktır. Hak ettiği yerlere inşallah gelecektir. Yeni sezonda Isparta32 Sporla anlaşmış bulunmaktayım. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.